Blog

Hapjes voor een babyshower – catering

Het was laatst weer tijd voor een kleine catering! Hapjes voor een babyshower. Leuk om te doen weer, hieronder laat ik jullie zien wat ik gemaakt heb.
Eerst ga ik bedenken wat ik ga maken en of die dingen ook wel zwanger proof zijn natuurlijk. De wraps met carpaccio waren daarom al afgevallen voor ze op het lijstje terecht kwamen. Toch wilde ik graag iets met wraps doen. Dit vinden gewoon heel veel mensen lekker, dus een veilige keuze. Ik vulde de wraps met een pesto-mayo, gemengde sla, kipfilet, pijnboompitten en een klein beetje pecorino kaas. 
img_7684
Mochou taart doet het ook altijd goed. Het is en blijft wel een drama taart om er fatsoenlijke punten van de snijden. Dus, maakte ik ze in een glaasje! Echt een makkelijke oplossing en het scheelt een hoop ‘gedoe’. Nog een voordeel is dat het niet per se hoeft op te stijven, omdat het toch in een glaasjes zit. Je kunt het gelijk eten dus. Naast kersen vulde ik de topping ook nog aan met perzik.
img_7695
1 Hartig hapje vind ik persoonlijk niet voldoende tussen al het zoete geweld. Ik maakte ook nog een quiche, een simpele maar wel een heel erg lekkere! Op basis van bladerdeeg, dan is het sowieso al lekker. Gevuld met kaas, spekjes en tomaat. Voor het recept, klik HIER
img_7700
Fudge! Met kruidnoten en karamel. Benieuwd naar het recept? Klik dan HIER
img_7690
Een baby shower kan natuurlijk niet zonder thema. Daarom maakte ik deze vanille cakejes met een vanille/witte chocolade botercrème. In het midden heb ik een beetje blauw gekleurd beslag gedaan voor het effect. Ja het is echt blauw, geen groen. Dit lijkt zo door het bakken.
img_7705
Er was ook nog een doos Leonidas bonbons aanwezig gevuld met alleen de lievelingsbonbons van de aanstaande moeder. Alles viel in de smaak, dus ik ben blij!

Heb jij ook iets te vieren maar geen zin om uren in de keuken te staan? Misschien kan ik iets voor je betekenen! Stuur me een mailtje.

Op naar de volgende catering!

No products in the cart.