Blog

Wat ik deed op 13 juli 2016

8 uur, de wekker gaat. En dat op een ‘vrije’ dag! Ik ben er nog niet zo lang achter dat in de ochtend van alles doen veel fijner is dan overdag. Terwijl Marcus (van Mumford & Sons) mij toezingt met het nummer Timshel (aanrader als wekker) denk ik: waarom wilde ik ook alweer op tijd opstaan? Ik ga snel voor snooze 1. Met mijn ogen weer dicht bedenk ik wat ik ook alweer allemaal wilde doen vandaag. Met m’n laptop de stad in om een paar recepten uit te werken, wat fruit scoren op de markt misschien. Oh ja en ik moet mijn nagellak nog afmaken! Ik heb ook een kleine catering te fixen zaterdag en daar kan ik ook al wel wat voor voorbereiden.
Ik zet mijn tv aan en zet ‘m op een muziekzender. Vind ik altijd relaxed om een beetje rustig mee wakker te worden. Ik maak mijn nagels af en duik nog even terug in bed. Ik ben niet de snelste deze ochtend. Na een paar rare nachten weer heel lekker geslapen. Dan krijg je dat.
nagels
Gisterenavond al een dubbele witte laag erop gedaan. Best leuk geworden toch? Morning! Muziekje in en gaan! Dan van Bastille zingt nu in mijn oren. ‘Good Grief’ wat een lekker nummer! 16 november spelen ze in de Ziggo, ik ben erbij!
ik
Ik spring op de fiets, richting de stad. Nouja richting? Ik woon al in de stad. Maximaal 5 minuten fietsen dus. Prrrrima!
fiets
Ik neem jullie vandaag mee dus ik stop onderweg even voor een kiekje van de Oude Singel
oude-singel
En van de Oude Rijn.
oude-rijn
Het is vandaag markt en dat betekend dat het ietsje moeilijker is om je fiets kwijt te kunnen. Gelukkig is mijn oude vertrouwde boom voor City Hall nog vrij. #TEAMDOUWE 4 evahh!
team-douwe
Ik plof neer bij ‘ROOS taste and smile’ een klein & fijn tentje! Ik schreef er al eens een stukje over. Klik HIER om dat te lezen.
roos
Ik bestelde een latte. Onder het genot van DRIE Mumford & Sons nummers (waaronder Ditmas <3) op rij slurp ik deze naar binnen.
latte
Ik werk deels het recept van mij lemon meringue cheesecake uit.
taart
Ik heb honger dus ik bestel ontbijt. De gerookte kipclub op pompoen brood met een spa rood on the side. Dikke aanrader als je hier eet. Onder de kipfilet ligt nog avocado en onder die kaas zit een vet lekker zacht eigeel. 
ontbijt-2
Ik werk nog wat verder op mijn laptop. Heel lang zitten lukt me hier nooit zo goed want na twee uur heb je echt een houten reet van deze stoelen. Ik reken af en verkas naar van de Leur 
vd-leur
Bij binnenkomst staat er een nummer van Dotan op en dat gaat genadeloos over in The Remedy van Jason Mraz. Lekkerrrrrr! Love tentjes waar de muziek ook net ff een stuk harder staat dan veel te zacht. Ik bestel een summer blend theetje.
thee
Ik word nog verwend met een cappuccino! Gemaakt door lieve vriend Bernhard, die ik zelf ooit nog bij Starbucks Rosetta’s heb leren maken. Kijk nou wat een plaatje! Hij heeft duidelijk geoefend in die tussentijd. Maar een goede basis blijft the key ;p
capp
Onderweg naar mijn fiets ga ik nog even bij Six naar binnen en scoor ik 2 zilveren ringetjes (ankertje en mini gevlochten ringetje). Nu kun je gelijk zien dat ik heb vals heb gespeeld met mijn nagels en mijn rechterhand niet zo fancy heb versierd.
nagels
Oke ik loop ook nog even langs bij mijn werk en maak een paar foto’s van onze bonbons. Deze kan ik weer gebruiken voor de Leonidas Leiden Facebook pagina!
img_6589
Ik heb honger! Eenmaal thuis flans ik snel een maaltijd in elkaar. Vorige week at ik dit ook een keertje en dat vond ik zo lekker! En het kost maar 5 minuten tijd. Ja en 25 minuten wachten op de oven..
avondeten
Bloemkool, krieltjes met schil, knoflook, sjalot, kruiden, zout en olijfolie. Maak dit ervan!
avond-2
25 minuten op 200 graden. Beetje geraspte kaas eroverheen en aanvallen maar!
avondmaal
Zo en nu plof ik op de bank en ga ik niet veel meer doen vanavond. Eet smakelijk en ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit te lezen!

Liefs,
Eef

No products in the cart.