Blog

De hoogste tijd!

Al jaren spookt het door mijn hoofd, hoe zou het zijn om je eigen food-truck te hebben?

Het leek mij al een hele tijd tof maar toen ik 2,5 jaar geleden bij een food-truck festival in hartje Londen rondliep keek ik echt mijn ogen uit. Wat ze allemaal wel niet uit zo’n klein wagentje tevoorschijn toveren! Van reuze pizza ovens (in zo’n truck) tot kilometers rijen voor de beste hamburger van het veld. En de sfeer die er op zo’n festival hangt, ik hou ervan!

Nu een paar jaar later is het de hoogste tijd om op actie over te gaan! Zoveel idee├źn en inspiratie verder sta ik echt te trappellen om van start te gaan. Dat klinkt natuurlijk lekker makkelijk maar er zijn nog 1000 stappen te gaan. Echt sinds vorige week zijn er geen 5 minuten meer voorbij gegaan zonder dat ik denkbeeldig sta te shinen in mijn eigen truck waar ik mijn zelf gebakken baksels sta te maken en te verkopen. Ik kan echt niet wachten! 

Ik ga niet voor het perfect belegde broodje of voor de meest krokante pizza. Ik ga voor zoet, zoeter & zoetst. Wat ik wil verkopen zijn mijn taarten, gebakjes & koekjes. Het bestaat al wel maar ik denk dat dit hele mooie dingen kan opleveren. De ene minuut zweef ik rond om mijn roze wolkje en de andere minuut maak ik mij druk om hoe ik een food-truck ga vinden waar ik met mijn 1.86 makkelijk in kan staan, hoe mega veel vergunningen ik zal moeten regelen, waar ik een geldboom kan vinden om dit allemaal van te betalen (ik krijg al de kriebels van het woord ‘lening’) al zal ik daar vast niet aan ontkomen, welke kleur mijn bus moet worden en wat er nog meer allemaal bij komt kijken. 

Ik zit dit echt met een grijns op mijn gezicht te typen! Ik wil dit echt zo graag! Ik wil de taarten queen van de Leidse markt worden om daar nog maar mee te beginnen.

Ik zou echt zo graag in de toekomst kijken om te zien hoe ik er over een half jaar voor sta! Ik hoop tegen die tijd zeker met een tweede update te komen. Ooooooh spannend!!

Liefs,
Eefje

No products in the cart.