Recept
2016-10-06 15:43:54
Porties: 22
Printen
Voorbereiding
20 minuten
Totaal
30 minuten
Ingrediënten
- 12 medjoul dadels, ontpit
- 2 el cacao
- 2 el havermout
- 1,5 el gesmolten kokosolie
- 1 el kokosrasp
- mespuntje zout
- kokosrasp om doorheen te rollen
MATERIALEN
- keukenmachine, voor hakken en mixen
Bereidingswijze
- Doe alle ingrediënten behalve de kokos om doorheen te rollen in de keukenmachine.
- Maal net zo lang tot het een soort deeg bal ontstaat.
- Rol de balletjes egaal. Ik weeg altijd 10 gram per stuk. Zo krijg je mooi gelijkmatige bites.
- Rol ze daarna door de kokosrasp en zet even in de koeling zodat ze iets steviger worden.
- Voor langer bewaren ook afgesloten in de koelkast zetten.
Eefsfood https://www.eefsfood.nl/