Blog

De 10 foodconfessions tag!

Er zijn zoveel tags die ik voorbij zie komen. Vaak erg leuk om te lezen hoe andere mensen ergens tegenaan kijken of over nadenken. Deze tag zag ik op Instagram voorbij komen bij Leonie, beter bekend als ‘wateenstudentjesavondseet’. Ik heb er meerdere gelezen en ik heb gelachen! Lees Leonie haar 10 foodconfessions hierrr -> www.gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl Neem de tag gerust over op je blog en laat het mij weten, want dan ga ik ‘m ook lezen! Mijn confessions lees je hieronder.

Komt ie..

 1. Hoe voorbeeldig ik vroeger ook was als kind zijnde. Ik brak figuurlijk de hele tent af als ik thuis kwam na een lange bloedhete zomerdag op school en er stond GEEN koude fles spa rood in de koelkast. Mijn moeder heeft het zwaar te verduren gehad op die momenten. Helaas heb ik nu niemand om de schuld te geven en is het gewoon mijn eigen domme schuld als ik het niet gekocht heb. Spa rood love for life!

2. Koriander, gad-ver-damme! Dat is net scheerzeep maar dan in de vorm van een plantje. Ik heb het nog eens voor de tweede keer geprobeerd maar blehhh wat vies!

3. Ik durf het bijna niet te zeggen maar die 2,5 jaar dat ik fulltime bij Leonidas heb gewerkt heb ik zeker 35 kilo bonbons gegeten. Ik hoop dat ik een rekenfoutje heb gemaakt, maar dat zou hooguit 5 kilo schelen. Ik heb zo lang gewacht op de dag dat ik er helemaal klaar mee zou zijn. Die kwam nooit.. Nou eigenlijk nu pas. Het laatste half jaar wordt mijn trek in chocolade steeds minder!

4. Chips, ik ben echt een chips monster! Geen zak is veilig bij mij in de buurt. Een hele lange tijd was de bolognese chips van Croky mijn favoriet maar ik zou nu echt niet meer kunnen kiezen. Paprika ribbel, Doritos nacho cheese of toch gewoon naturel chips… 

5. Je hoeft het echt niet te wagen bij mij om iets te komen snaaien in de keuken terwijl ik sta te koken. Man wat vind ik dat irritant zeg, mensen (ja daar vallen ook mijn beste vrienden onder) die het zowat onder mijn mes vandaan zitten te vreten. Nog erger, die vrienden weten dit dondersgoed en toch blijven ze het proberen. Grrrrr!

6. Je hebt mensen die altijd het lekkerste dat op hun bord ligt als eerst opeten. Ik kan me daar echt niks bij voorstellen. Je wil toch eindigen met het aller aller aller lekkerste hapje?! Dat is dus hoe ik dat doe.

7. Vers (stok)brood met smeerseltjes. Als dat voor mijn neus staat heb ik dus echt geen rem. Een bodemloze put ben ik dan. Ik ben helemaal gelukkig als er ook nog een schaaltje kneiter dikke en grote groene olijven naast staat.

8. Kaas! Wat moet je nog met je leven als er geen kaas meer zou zijn? Dat is echt het eerste dat ik mis als ik op vakantie ben, een ‘gewone’ plak kaas op mijn brood. 1 van mijn favorieten op kaas gebied is gewoon een blokje hele oude kaas waar van die witte zout kristallen in zitten, jammie!

9. Je kan mij echt wakker maken voor de geur van limoen. Dat vind ik zo ontzettend lekker ruiken. Als ik limoen gebruik tijdens het koken moet ik altijd opletten dat ik niet zomaar ineens een half uur op de bank zit met een limoen onder mijn neus. Als je een beetje van het schilletje afraspt ruiken ze op zijn best!

10. Pindasaus, als ik dat ruik MOET ik dat hebben. Als ik het ruik zie ik alleen maar patat en bergen met malse saté voor me. Meestal moet ik even worden wakker geschud om weer verder te kunnen gaan waar ik mee bezig was. Komkommer is samen met rauwe bloemkoolroosjes 1 van mijn favoriete dingen om in pindasaus te dippen.

Dat waren ze dan, mijn 10 food confessions. Vond je het leuk om te lezen? Herkende je sommige dingen of ben je het ergens totaaaal niet mee eens? Laat het weten in een reactie hier beneden.

Je winkelmandje is nog leeg.