Appeltaart-test met Michelle

Welke appeltaart is het waard om voor om te fietsen en welke kun je toch beter overslaan? Michelle en ik zochten het voor je uit. Leroy haalde 5 punten taart en wij wisten tijdens het proeven niet welke waarvan was. 

Beide hebben wij de video op onze eigen manier ge-edit dus ben je benieuwd? Check dan ook vooral het YouTube kanaal van Michelle! Kijk je mee?

Laat ons weten welke cheesecake we in onze volgende test echt niet moeten vergeten!

Liefs, 
Eef

Dit delen:
Geplaatst in Video's
Geschreven door

www.eefsfood.nl

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl