EEFSFOOD overzicht week #15 (video)

Leuk dat je weer komt kijken naar een nieuw weekoverzicht! Deze week ging ik weer met mijn camera op pad. Een dagje Rotterdam, filmpje opnemen, uiteten en lukt het mij om een eitje te pocheren? Je ziet het allemaal in een gloednieuwe weekvlog:

Benieuwd naar ons etentje in De Koekop? Dat stukje kun je nu HIER lezen!
Tot volgende week!

Liefs,
Eef

Dit delen:
Geplaatst in Blog, Video's, Week/maandoverzichten
Geschreven door

www.eefsfood.nl

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *