EEFSFOOD overzicht week #11 (video)

Er is alweer een EEFSFOOD week om, en wat voor een week?! De week begon met een lekker ontbijtje voor 2 daarna een bezoekje aan de keukenboer en later in de week een food fotoshoot, mijn koffer inpakken, wild haar, werken, Schiphol, en de eerste 1,5 dag op Tenerife. Ik legde het weer vast op video, en die staat nu voor je klaar:

Klik HIER als je de vlog van vorige week hebt gemist en deze alsnog wil zien!

Liefs,
Eef

Dit delen:
Geplaatst in Blog, Video's, Week/maandoverzichten
Geschreven door

www.eefsfood.nl

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *