Roots – Rotterdam

Afgelopen januari was ik uitgenodigd door Roots en Miss Publicity om mee te gaan op wildreis. Dit toffe avontuur vond plaats op de Veluwe. Hierover vertelde ik meer in het overzicht van week #3. Na een enorm leuke dag kreeg ik ook nog een diner bon voor 2 personen. Nu in maart was het de hoogste tijd er eens gebruik van te maken!
Beleef het mee!

Eerste gang: ceviche van zeebaars
Ceviche van zeebaars EEFSFOOD
Tweede gang: entrcôte met een heerlijke jus en diverse groenten 
Entecôte EEFSFOOD
Derde gang: diversiteit aan appel, ijs en kaneelmousse 
Appel dessert EEFSFOOD
Opzoek naar andere hotspots in Rotterdam? Misschien heb je hier iets aan:
Brasserie Nieuw Noord – Rotterdam 

 

Dit delen:
Geplaatst in Hotspots, Rotterdam, Video's
Geschreven door

www.eefsfood.nl

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl