Overnight oats met peer en kaneel

Overnight oats met peer en kaneel EEFSFOOD

Deze overnight oats met peer en kaneel is perfect als je ’s ochtends weinig tijd hebt of graag je ontbijt meeneemt.

Recept
Serves 1
Printen
Voorbereiding
5 minuten
Totaal
10 minuten
Voorbereiding
5 minuten
Totaal
10 minuten
Ingrediënten
  1. 200 ml ongezoete amandelmelk
  2. 4 el havermout
  3. 1 el chiazaad
  4. 1 el rozijnen, gewassen
  5. 1,5 tl kaneel
  6. 1 tl honing
  7. 1 handje (geroosterde) kokos flakes
  8. 1 el amandelen
  9. 1 rijpe peer, geschild en in blokjes
Bereidingswijze
  1. Roer de amandelmelk samen met de havermout, chia, kaneel, rozijnen en honing door elkaar en zet dit een avond van tevoren in de koelkast.
  2. De volgende ochtend roer je het nog even door voordat je de peer, kokos flakes en amandelen erop doet.
  3. Makkelijk en lekker. Eet smakelijk!
Notities
  1. Je kunt de peer er ook al de avond van tevoren indoen om een super snel to go ontbijt te hebben. De kokos flakes zou ik er wel last minute bijdoen, anders worden ze zo slap.
EEFSFOOD http://www.eefsfood.nl/

Dit delen:
Geplaatst in Ontbijt, Recepten
Geschreven door

www.eefsfood.nl

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl