Cheeseburger

Cheeseburger EEFSFOOD

Recept
Serves 2
Printen
Voorbereiding
10 minuten
Kook/baktijd
10 minuten
Totaal
20 minuten
Voorbereiding
10 minuten
Kook/baktijd
10 minuten
Totaal
20 minuten
Ingrediënten
  1. 4 hamburger broodjes
  2. 4 kant en klare hamburgers
  3. 3 plakjes belegen kaas
  4. 8 kleine augurken, in plakjes gesneden
  5. 1 vlees tomaat, in plakjes
  6. 2 uien, in ringen
  7. 8 grote bladeren kropsla
  8. 3 el tomaten ketchup
  9. 1 el mayonaise
  10. 1/2 el tabasco
Bereidingswijze
  1. Zet een koekenbak op halfhoog vuur en doe hier een klein beetje olijfolie in. Bak de burgers in een paar minuten om en om bruin. Snij de uien in ringen en bak deze erbij in dezelfde pan. Zet het vuur lager en verdeel de kaas over de burgers.
  2. In de tussentijd maak je het sausje door de mayonaise, ketchup en tabasco door elkaar te roeren. Smeer daarvan een dun laagje op elk broodje.
  3. Verdeel de kropsla over de broodjes en daarna de tomaten schijfjes. Schep de uienringen uit de pan en leg die samen met de augurk ook op de broodjes.
  4. De kaas is nu lekker gesmolten, dus de burgers zijn klaar. Leg ze op de broodjes. Smeer de bovenkant van de broodjes ook nog in met een beetje saus en leg deze erop.
  5. Aanvallen! Eet smakelijk.
EEFSFOOD http://www.eefsfood.nl/

 

Dit delen:
Geplaatst in Diner, Recepten
Geschreven door

www.eefsfood.nl

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl

1 Comment

  1. Pingback: Dubbele hotdogs • EEFSFOOD

Comments are closed.