Cashew-speculaas granola

Cashew speculaas granola EEFSFOOD

Recept
Printen
Voorbereiding
5 minuten
Kook/baktijd
20 minuten
Totaal
25 minuten
Voorbereiding
5 minuten
Kook/baktijd
20 minuten
Totaal
25 minuten
Ingrediënten
  1. 150 gram havermout
  2. 100 gram cashew noten, in grove stukken (Jan Gotjé)
  3. 2 handjes Paleo 'broodmix' (bestaat uit zonnebloempitten, lijnzaad, pompoenpitten, sesamzaad, amandelen)
  4. 50 gram coconut syrup dark (Bio Today)
  5. 35 gram kokosolie, gesmolten
  6. 5 tl speculaas kruiden (Green Gypsy)
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Hussel alle ingrediënten goed door elkaar.
  3. Verdeel dit over de bakplaat waar een bakpapiertje op ligt.
  4. Bak dit ongeveer 20 minuten. Schep het elke 5 minuten om.
  5. Haal de granola uit de oven als het een mooi egaal bruine kleur heeft.
  6. Laat volledig afkoelen en stop het in een luchtdichte pot. Hierin blijft het minstens 1 week krokant.
EEFSFOOD http://www.eefsfood.nl/
Dit delen: