Wentelteefjes van oliebollen

Wentelteefjes van oliebollen EEFSFOOD

Recept
Serves 1
Printen
Voorbereiding
5 minuten
Kook/baktijd
10 minuten
Totaal
15 minuten
Voorbereiding
5 minuten
Kook/baktijd
10 minuten
Totaal
15 minuten
Ingrediënten
  1. 4 oliebollen, kontjes eraf en 2 dikke plakken van elke oliebol
  2. 1 klein ei
  3. scheutje melk
  4. klont boter
  5. halve theelepel vanille extract (optioneel)
  6. poedersuiker en/of kaneelsuiker
MATERIAAL
  1. koekenpan
  2. kommetje
Bereidingswijze
  1. Zet de koekenpan alvast op laag vuur.
  2. Kluts het ei en doe dan een scheut melk en het vanille extract erbij. Roer dit ook nog even door.
  3. Dompel de plakjes oliebol in het eimengsel.
  4. Doe een klein klontje boter in de pan. Bak de oliebol plakken 2 minuten aan elke kant op laag/middelhoog vuur.
  5. Leg ze op een bord en doe er voor het lekkere nog een klontje boter op en vergeet de kaneelsuiker niet natuurlijk!
EEFSFOOD http://www.eefsfood.nl/
Dit delen: