Karamel zeezout fudge

Karamel zeezout fudge

Recept
Porties: 30
Printen
Voorbereiding
15 minuten
Totaal
4 uur 30 minuten
Voorbereiding
15 minuten
Totaal
4 uur 30 minuten
Ingrediënten
  1. 1 blikje gecondenseerde melk
  2. 1 reep Tony's Chocolonely salted caramel, in stukjes
  3. 8 Werther's karamel snoepjes, grof gehakt
  4. 3 digestive koekjes, fijngemalen
  5. zeezout korrels
MATERIAAL
  1. steelpan
  2. bakpapier
  3. bakje/schaal van ongeveer 25 bij 25 cm
Bereidingswijze
  1. Verwarm al roerend de gecondenseerde melk tot een graad of 70. Roer de hoekjes ook goed want het brand echt snel aan.
  2. Zet dan het vuur uit en voeg de chocolade toe. Roer dit er doorheen tot het gesmolten is.
  3. Voeg dan de grof gehakte Werther's snoepjes toe. Er roer dit er ook doorheen.
  4. Giet dit mengsel in een met bakpapier bekleed bakje van ongeveer 25 bij 25 cm. Strooi er nog wat zeezout korrels overheen.
  5. Laat voor minstens 4 uur in die koeling staan.
  6. Snij dit dan in blokjes en haal ze door het koek kruim. Bewaar ze in de koeling.
EEFSFOOD http://www.eefsfood.nl/
Dit delen: