Dadel bites met cacao en kokos

Dadel bites met cacao en kokos EEFSFOOD

Recept
Porties: 22
Printen
Voorbereiding
20 minuten
Totaal
30 minuten
Voorbereiding
20 minuten
Totaal
30 minuten
Ingrediënten
  1. 12 medjoul dadels, ontpit
  2. 2 el cacao
  3. 2 el havermout
  4. 1,5 el gesmolten kokosolie
  5. 1 el kokosrasp
  6. mespuntje zout
  7. kokosrasp om doorheen te rollen
MATERIALEN
  1. keukenmachine, voor hakken en mixen
Bereidingswijze
  1. Doe alle ingrediënten behalve de kokos om doorheen te rollen in de keukenmachine.
  2. Maal net zo lang tot het een soort deeg bal ontstaat.
  3. Rol de balletjes egaal. Ik weeg altijd 10 gram per stuk. Zo krijg je mooi gelijkmatige bites.
  4. Rol ze daarna door de kokosrasp en zet even in de koeling zodat ze iets steviger worden.
  5. Voor langer bewaren ook afgesloten in de koelkast zetten.
EEFSFOOD http://www.eefsfood.nl/
Dit delen:
Geplaatst in Eef's bakkerij, Overig zoet
Geschreven door

www.eefsfood.nl

Hoi ik ben Eefje! Op eefsfood.nl deel ik mijn plezier in koken en bakken graag met jullie. Voornamelijk recepten maar af en toe ook een hotspot, video of persoonlijk stuk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders met mij delen? Stuur gerust een mailtje naar eefje@eefsfood.nl